Synergon Energy

Switch to desktop Register Login

Κατηγορία Προϊόντων : Λέβητες Pellet & Ξύλου

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ

ΜΟΝΑΔΑ

ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΞΥΛΟ

PELLET

Μέγιστη ισχύς

kw

25

22

24

Βαθμός απόδοσης λέβητα

%

79,4%

79,3%

92,96%

Κατανάλωση καυσίμου

Kg/hour

4,2

6

2,5

Διάμετρος καπνοδόχου

mm

150

Διαστάσεις ανοίγματος τροφοδοσίας

mm

176x405

Όγκος του άξονα καυσίμου

l

55

 

Όγκος νερού

l

41

Εύρος θερμοκρασίας νερού θέρμανσης

°C

65-90

Ιδανικός ελκυσμός καμινάδας

Pa

22

10

Ελάχιστος ελκυσμός καμινάδας

Pa

15

8

Ενεργειακή κατηγορία λέβητα

ΕΝ 303-5

3

3

3

Εγγύηση 5 Έτη (2 έτη για τα ηλεκτρομηχανολογικά εξαρτήματα). Εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη & συντήρηση από ειδικευόμενους τεχνικούς της εταιρίας μας. Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών διαθέσιμη.

O λέβητας H4EKO είναι ένας λέβητας ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για καύση ξύλου είτε για καύση πέλλετ. Ο λέβητας H4EKO είναι ένας από τους μοναδικούς λέβητες καυσης ξύλου με κάθετες διαδρομές καυσαερίων και αποθήκευσης ξύλου ή κάρβουνου, λόγω της τεχνολογίας κατασκευής του μπορεί και αποθηκεύει το ξύλο και το καίει αφού έχουν καέι τα προγενέστερα ξύλα. Ο λέβητας μπόρεί να συνοδευτεί από πιεστικούς αυτοκαθαριζόμενους καυστήρες πέλλετ με πλήρως αναλωγική λειτουργία και control 4ης γενιάς της Δανέζικης εταιρίας NBE .

Διαδρομές καυσαερίων: Αναπτύσσοντας συνεχώς τον τομέα έρευνας και ανάπτυξης στην κατασκευή λεβήτων στερεών καυσίμων, η εταιρία ΟΡΟΡ εξέλιξε την παραγωγή της και ξεκίνησε να κατασκευάζει λέβητες κάθετων διαδρομών, μια τεχνική η οποία εκμηδενίζει την πιθανότητα εμπλοκών και αυξάνει την απόδοση του λέβητα.
Γιατί κάθετες διαδρομές: Πολύ καλός και υψηλής απόδοσης εναλλάκτης θερμότητας 4 διαδρομών από πυρίμαχο χάλυβα υψηλών προδιαγραφών . Οι κάθετες διαδρομές επιτρέπουν στα καυσαέρια να περνούν διαδοχικά από μέσα τους εκμεταλλευόμενοι την πρωτογενή έως και τεταρτογενή θερμότητα τους με αποτέλεσμα να έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες καυσαερίων καθώς και χαμηλά επίπεδα ρύπων. Μηδενική συντήρηση: χάρις την κατασκευή τους περνώντας τα καυσαέρια μέσα από τις διαδρομές καυσαερίων σπρώχνουν την στάχτη η οποία κατακρατείτε στα τοιχώματα στο συρτάρι καθαρισμού. Έτσι ο λέβητας θα χρειαστεί συντήρηση μια φορά την σεζόν και όχι κάθε βδομάδα όπως σε κοινούς λέβητες στερεών καυσίμων.
Εγκέφαλος 4ης γενιάς:
Ο εγκέφαλος 4ης γενιάς ΟΡΟΡ μπορεί να συνδεθεί και να ελέγχει ή να δέχεται εντολές με τον κυκλοφορητή, με τρίοδη η τετράοδη βάνα αναμίξεως, με ελεγκτή εξωτερικής αντιστάθμισης, ελεγκτή καυσαερίων, θερμοστάτη χώρου ενώ υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή για έλεγχο του από απομακρυσμένη θέση, όλα τα παραπάνω μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην οικονομία του λέβητα. Η ηλεκτρονική μονάδα των λεβήτων OPOP ελέγχει αυτόματα τη διαδικασία καύσης σύμφωνα με τις προδιδόμενες παραμέτρους, ενώ διαθέτει διαγνωστικό πρόγραμμα βλαβών διασφαλίζοντας την ασφάλεια του λέβητα & του καυστήρα (πχ υπερθέρμανση). Η διαδικασία καύσης ελέγχεται μέσω της διαμόρφωσης της δύναμης του ανεμιστήρα η οποία τροποποιείται σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία του νερού. Η χαμηλής θερμοκρασίας συμπύκνωση υγρασίας στο λέβητα αποφεύγεται με τον έλεγχο της λειτουργίας της αντλίας κυκλοφορίας. Διαθέτει μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη ελέγχου LCD με εύχρηστο menu.
Καυστήρας pellet OPOP
Οι λέβητες OPOP διατίθενται με τον υπερσύγχρονο καυστήρας NBE της Δανέζικης εταιρίας Nordjysk Bioenergi Aps. Ο καυστήρας πελλετ NBE είναι οριζόντιας καύσης με εκπληκτικό σχεδιασμό και βαθμό απόδοσης. Διαθέτει ελεγκτή αναλογικής καύσης ο οποίος αυξομειώνει την ισχύ του καυστήρα βάση των θερμικών αναγκών της εγκατάστασης, αυτόματα κατά την διάρκεια της λειτουργίας (από 10% έως100%) διασφαλίζοντας την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων. Διαθέτει 4 ασφαλιστικές διατάξεις που εκμηδενίζουν τις πιθανότητας ατυχήματος. Διαχείριση λειτουργίας από ηλεκτρονικό εγκέφαλο 4ης γενιάς με ενσωματωμένο διαγνωστικό βλαβών και εύχρηστο πίνακα λειτουργίας. Δυνατότητα διασύνδεσης του καυστήρα με Η/Υ με το λογισμικό StokerKontrol, το οποίο παρέχει πολλές δυνατότητες ελέγχου/ ρύθμισης της κεντρικής θέρμανσης μέσω διαδικτύου και κινητού τηλέφωνου καθώς και εξαγωγής στατιστικών στοιχείων (κατανάλωση, απόδοση κτλ).